Psycholoog Eindhoven

Praktijk van therapeute Nancy Holtmanns
bg

Ondersteuning bij veel soorten problemen

Psychosociale therapie is er voor mensen die tijdens een bepaalde periode vastlopen in hun leven, worstelen met zichzelf, met een bepaald thema of problemen ervaren in onderlinge verhoudingen en communicatie met familie, dierbaren of bijvoorbeeld in het werk.

Therapie kan hulp bieden bij veel verschillende soorten klachten. Voorbeelden zijn; minder piekeren, assertiever worden, zelfvertrouwen vergroten, perfectionisme loslaten, spanning en stress verminderen, burn-out preventie, en met meer rust en plezier in het leven staan. Ook bij andere zaken die je graag wil veranderen in je leven help ik je graag. Je bent welkom, met een concreet probleem en ook met een zogenaamd ‘vagere klacht’ als niet lekker in je vel zitten. Bovendien: als therapeut vind ik niets raar, vreemd of vaag. Als iets jou dwars zit, is dat immers genoeg reden om er wat aan te doen.

Hieronder vind je een alfabetisch geordend overzicht van klachten, sommige met een korte toelichting. Staat jouw probleem of klacht er niet bij en twijfel je of je met jouw klacht bij mij terecht kunt? Neem dan even contact met mij op, dan bespreken we samen wat ik voor jou zou kunnen betekenen.

Psycholoog Holtmanns in Eindhoven

Nancy Holtmanns

  • Geregistreerd therapeute
  • Afspraak op korte termijn
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Vergoeding (deels) mogelijk
Lees meer over mij

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen