Psycholoog Eindhoven

Praktijk van therapeute Nancy Holtmanns
bg

Als je niet lekker in je vel zit...

Het leven kent ups en downs, in ieders leven gebeuren leuke en minder leuke dingen. Als je minder leuke of moeilijke dingen meemaakt ervaar je soms vooral de moeilijke kant van het leven. Verdriet en somberheid ervaren is dan een hele normale reactie. Het kan zich bijvoorbeeld uiten door lusteloosheid, prikkelbaarheid, vaak huilen of een leeg gevoel. Soms zou je misschien wel het liefste de hele dag in bed blijven liggen.

Ook kan het gebeuren dat je slecht in je vel zit zonder echt te weten waar het vandaan komt. Dat kan ingewikkeld zijn omdat er dan voor de buitenwereld heel weinig reden lijkt te zijn voor je somberheid. Daardoor kun je je alleen voelen met als gevolg dat je je nog slechter voelt dan je al deed.

Als je je somber voelt kan het moeilijk zijn om weer positief te denken, hoe graag je dit ook zou willen. Zin maken voor leuke sociale activiteiten lukt dan ook niet meer altijd. Door in gesprek te gaan krijg je meer inzicht in je denken en je handelen of het gebrek daaraan. Je krijgt meer inzicht in waar de somberheid vandaan komt en wat je er tegen kunt doen, zodat je weer vertrouwen krijgt en positiever in het leven kunt staan.

Zullen we samen aan de slag gaan?

Graag ga ik samen met jou aan de slag om ervoor te zorgen dat jij weer beter in je vel komt te zitten. Als je hier interesse in hebt, neem dan contact met me op. Je bent van harte welkom.

Maak een afspraak voor een eerste gesprek
Tags: somberheid, slecht in je vel zitten, therapie, eindhoven

Psycholoog Holtmanns in Eindhoven

Nancy Holtmanns

  • Geregistreerd therapeute
  • Afspraak op korte termijn
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Vergoeding (deels) mogelijk
Lees meer over mij

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen