Psycholoog Eindhoven

Praktijk van therapeute Nancy Holtmanns
bg

OVER DE DIVERSE THERAPIEVORMEN

Therapie is altijd maatwerk omdat ieder mens en iedere situatie uniek is. Tegelijkertijd ben je nooit de enige die last heeft van vergelijkbare problemen. Er zijn dan ook verschillende onderbouwde en bewezen therapievormen, methoden en technieken ontwikkeld die ons kunnen helpen op een andere manier om te gaan met de problemen die we ervaren.

Als basis werk ik met een gespreksmethodiek die als belangrijk uitgangspunt heeft, dat jij, als cliënt, expert bent over jezelf, ook als je dat zelf tijdelijk misschien niet zo goed kunt ervaren De methodiek heeft als doel om bij te dragen aan je zelfredzaamheid zodat je zelf manager wordt van de problemen die op je pad komen. Door samen in gesprek te gaan, vragen te stellen, te reflecteren, onderzoeken we samen je situatie, jouw beleving, jouw verhaal. Hierdoor krijg je meer zicht op je eigen denken, voelen en doen, op wat je echt belangrijk vindt en op belemmerende patronen. Deze bewustwording brengt nieuwe perspectieven van waaruit je kunt kijken welke keuzes je nu wil maken. De gespreksmethodiek draagt bij aan een veranderingsproces dat je meer regie geeft over je eigen leven.

Maatwerk ontstaat door deze basismethodiek te combineren met technieken uit andere benaderingen/methodes. Wil je meer weten over de benaderingen/methodes waar ik mee werk, klik dan op de betreffende link(s) hieronder.

Psycholoog Holtmanns in Eindhoven

Nancy Holtmanns

  • Geregistreerd therapeute
  • Afspraak op korte termijn
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Vergoeding (deels) mogelijk
Lees meer over mij

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen