Psycholoog Eindhoven

Praktijk van therapeute Nancy Holtmanns
bg

Over Nancy Holtmanns - Even voorstellen

psycholoog Eindhoven Nancy Holtmanns

Mijn naam is Nancy Holtmanns-Kuiper en als psychosociaal therapeut ben ik er graag voor jou als klankbord, coach en motivator om je te helpen naar een vrijer en fijner leven.

In het verleden heb ik zelf ervaren hoe het is om te worstelen met keuzes maken, veel piekeren en stress met uiteindelijk een flinke burn-out tot gevolg. Therapie hielp mij om langzaamaan weer meer rust te krijgen in mijn hoofd en in mijn leven en het maakte me vrijer en blijer. Later besloot ik dat ik van de interesses die ik eigenlijk altijd al had, graag mijn werk wilde maken. Met veel plezier deed ik kennis en ervaring op tijdens opleidingen en cursussen op het gebied van psychologie, filosofie en communicatie.

Een van de belangrijkste dingen die ik leerde is dat je niet je gedachten en gevoelens bént maar dat je ze hébt. Dat inzicht maakt dat je als observator, vanuit bewustzijn, naar je gedachten en gevoelens kunt kijken. Dit geeft je een belangrijke sleutel in handen! Een mogelijkheid om vanuit je volle bewustzijn keuzes te maken, gebaseerd op wat je echt belangrijk vindt.

Door te ervaren dat je zelf invloed kunt uitoefenen op je leven, groeit vaak van binnenuit de eigen kracht om daadwerkelijk op je eigen innerlijk kompas te gaan vertrouwen en meer sturing te kunnen geven aan je eigen leven. Je komt beter in je vel te zitten, je wordt krachtiger en je kunt zijn wie je werkelijk bent. Dat is een fijn en goed gevoel.

In de privésfeer

Samen met mijn man en onze jong volwassen zoon en dochter woon ik in de Achtse Barrier in Eindhoven. Mijn gezin en een aantal dierbare mensen daar omheen nemen de belangrijkste plaats in mijn leven in. Daarnaast hou ik van films, boeken, muziek, de natuur, theater, cabaret, gezellige etentjes met familie of vrienden én ik doe mijn werk met veel plezier.

Wees welkom

Wil jij (weer) meer regie over je eigen leven met daarbij de ondersteuning van een betrokken therapeut en coach als stimulans? Het is misschien goed om te weten dat therapiesessies niet altijd zwaar of bloedserieus hoeven te zijn. De gesprekken kunnen ook leuk en leerzaam zijn en vaak ontstaat er ook ruimte voor relativeren, lichtheid en humor.

Heb je vragen of wil je direct een afspraak maken om te kijken of je een klik voelt? Dan nodig ik je uit om contact met mij op te nemen, je bent van harte welkom. Ik vertel je graag wat de mogelijkheden zijn en ben doorgaans in staat om op korte termijn een eerste afspraak in te plannen.

- Nancy

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen