Psycholoog Eindhoven

Praktijk van therapeute Nancy Holtmanns
bg

Hoe mijn cliënten de hulp ervaren

Sandra (47):

"Door omstandigheden had ik al een lange periode last van stress en spanningen en vond dat ik het zelf moest kunnen oplossen. Toen ik op een burn-out afstevende nam ik toch contact op. Nancy heeft me heel goed geholpen om zaken op een rijtje te zetten en keuzes te maken toen me dat alleen niet meer lukte. Het is iemand die menselijk en warm overkomt en de rust bewaart. De eerste paar sessies heb ik veel gehuild en werd fijn opgevangen. Communicatie verliep open en op gelijkwaardig niveau. Dat is een fijn gevoel. Ik ben blij dat ik contact zocht want ze heeft me door een lastige periode geloodst. Nancy is betrokken, invoelend, niet oordelend, goed klankbord, positief, verhelderend."

Laury (31):

"Ik ben niet zo gewend om over mijn gevoelens te praten. Keek nogal tegen de therapie op, maar het viel heel erg mee. Nancy heeft me er goed bij geholpen. Ik had veel boosheid en verdriet, kon mijn hart luchten en dat was fijn. Ik voelde me begrepen en er niet meer zo alleen mee staan. Ik vind het fijn om met haar te praten. Ze laat me anders nadenken door goeie vragen te stellen. Soms best moeilijk maar het helpt wel om beter na te denken over dingen die voor mij belangrijk zijn. Ik voel me inmiddels weer zekerder van mezelf en voel me rustiger. Met dank aan Nancy, heel fijn. Als het nog eens nodig is zou ik zeker weer naar haar toegaan."

Ronald (63):

"Laat ik beginnen te zeggen dat ik me bij Nancy volkomen op mijn gemak en veilig voelde. Ze straalt innerlijke rust uit, vraagt goed door, grijpt indien nodig terug op een eerder gestelde vraag wanneer iets nog niet duidelijk is, bouwt ook af en toe een stukje lering in, heeft me geholpen dingen voor mijzelf duidelijker te maken. Door met haar in zee te gaan, ben ik me nog meer dan voorheen gaan verdiepen in mijn probleem en zijn me dingen duidelijker geworden. Ik ben er heel goed mee geholpen."

Kim (41):

"Door de sessies bij Nancy ben ik anders naar mezelf, maar ook naar anderen gaan kijken. Dit helpt me ook in mijn werk als teamleider en het is fijn dat uit complimenten blijkt dat de verandering ook voor anderen niet onopgemerkt blijft. Mijn belemmering zat niet waar ik dacht, vandaar dat ik het zelf niet opgelost kreeg. Ik was positief verrast door de therapie. Het voelde snel goed en vertrouwd en Nancy wist me respectvol te confronteren en e.e.a. met humor ook wat luchtig te houden."

Geïnteresseerd? Maak een afspraak om samen aan de slag te gaan

Psycholoog Holtmanns in Eindhoven

Nancy Holtmanns

  • Geregistreerd therapeute
  • Afspraak op korte termijn
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Vergoeding (deels) mogelijk
Lees meer over mij

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen